Ezen az oldalon 7-10 éveseknek meghirdetett 2022-2023 angoltanfolyamainkra jelentkezhet. A szülői beleegyező nyilatkozatot elektronikus formában tudja kitölteni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatvédelmi nyilatkozat

A British Council az Ön által megadott információkat gyermeke nyelvtanfolyamra való jelentkezésével kapcsolatban használja fel. Az Ön adatai feldolgozásának jogalapja a regisztrációs feltételeinkkel való egyetértés, ezeket kérjük tekintse meg a www.britishcouncil.hu/en/english/register/terms-conditions weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat arra is szeretnénk felhasználni, hogy olyan tevékenységekről, szolgáltatásokról és eseményekről (beleértve a társadalmi eseményeket is) küldjünk tájékoztatást, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek lehetnek az Ön számára. Ha le szeretne iratkozni erről, kérjük, küldjön egy e-mailt a information@britishcouncil.hu címre.

Adatvédelem

A British Council megfelel az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényeinek és más országok törvényeinek, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott szabványoknak. Önnek joga van másolatot kérni az Önről tárolt adatokról, és joga van kérni, hogy javítsuk ki az adatokban található esetleges pontatlanságokat. Ha aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan használtuk fel az Ön személyes adatait, joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságoknál.

 
Részletes információkért kérjük, olvassa el a szervezeti honlapunk adatvédelmi szakaszát, vagy vegye fel a kapcsolatot a British Council helyi irodájával. Az Ön adatait a rögzítéstől számított 7 évig őrizzük meg.