Ezen az oldalon 7-10 éveseknek meghirdetett 2023-2024 angoltanfolyamainkra jelentkezhet. A szülői beleegyező nyilatkozatot elektronikus formában tudja kitölteni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

év/hónap/nap

Adatvédelmi nyilatkozat

A British Council az Ön által megadott információkat gyermeke nyelvtanfolyamra való jelentkezésével kapcsolatban használja fel. Az Ön adatai feldolgozásának jogalapja a regisztrációs feltételeinkkel való egyetértés, ezeket kérjük tekintse meg a www.britishcouncil.hu/en/english/register/terms-conditions weboldalon.

Marketing célú hozzájárulás

Az Ön által megadott adatokat arra is szeretnénk felhasználni, hogy olyan tevékenységekről, szolgáltatásokról és eseményekről (beleértve a társadalmi eseményeket is) küldjünk részleteket, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt.

Személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeljük. Ha le szeretne iratkozni a hírlevélről, kérjük írjon az info@britishcouncil.hu e-mail címre.

Adatvédelem

A British Council megfelel az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényeinek és más országok törvényeinek, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott szabványoknak. Önnek joga van másolatot kérni az Önről tárolt adatokról, és joga van kérni, hogy javítsuk ki az adatokban található esetleges pontatlanságokat. Ha aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan használtuk fel az Ön személyes adatait, joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságoknál.

Részletes információkért kérjük, olvassa el a szervezeti honlapunk adatvédelmi szakaszát, vagy vegye fel a kapcsolatot a British Council helyi irodájával. Az Ön adatait a rögzítéstől számított 7 évig őrizzük meg.