Man and young girl sitting and working on computer.

A gyermekek nyelvi fejlődése iránti elkötelezettségünk részeként egy globális online platformot fejlesztettünk ki minden primary és secondary tanfolyamon résztvevő diákunk számára.

  • A platform olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek fejlesztik gyermeke olvasási, írási, hallás utáni és beszédkészségét, valamint nyelvtani és szókincsbeli ismereteit. Ezek mind szorosan kapcsolódnak az órán használt anyagokhoz.
  • Ez a platform képezi majd a házi feladatok alapját és támogatja az önálló tanulást és a digitális készségek fejlesztését. Gyermeke tanára tanácsolni fogja, hogy mikor és milyen tevékenységeket végezzen a gyermek a platformon. Ezeket aztán át fogják nézni és a további munka alapjául fogják venni az osztálytermi teljesítménnyel együtt.
  • A tanulási platform a tanfolyam fontos részét képezi, lehetővé teszi a diákok számára, hogy feladataikat feltöltsék oda illetve ott tudnak kommunikálni a tanárral is.
  • Ha online kell órákat tartanunk, akkor a virtuális tantermek linkjei csak ezen a platformon keresztül lesznek elérhetők, így biztosítva tantermeink biztonságát.

Nagyon fontos, hogy minden diák bejelentkezzen és az utasításoknak megfelelően használja ezt a platformot. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan váltsunk az online és a személyes órák között (erre csak vészhelyzetben kerülhet sor). A bejelentkezési adatokat e-mailben küldjük el amire a tanár a tanfolyam első néhány hetében emlékeztetni fogja majd a diákokat.

Kattintson ide a platform megtekintéséhez: https://learning-hub.english.britishcouncil.org/

Használati útmutatók a platformhoz