A British Council kisgyermekkori nevelésre szakosodott specialistái a gyermekére szabott szórakoztató és hatékony tantervet állítottak össze.

Innovatív, játékalapú módszerünkhöz az Oscar-díjas Aardman stúdió animációs figuráit hívjuk segítségül. Gyermeke természetes módon fog tanulni sok játékkal és Timmy mesével, és olyan biztonságban fogja érezni magát speciális szakképzésen átesett tanáraink mellett, mintha otthon lenne.

A BOLDOG GYERMEK GYORSAN TANUL

Ahhoz, hogy egy tanulási élmény hatékony legyen, a gyermek természetes kíváncsiságát kell kiaknázni. A foglalkozásoknak holisztikusan és játékosan kell lépést tartania gyermeke kognitív, nyelvi, szociális, érzelmi és testi fejlődésével.

Gyermeke élvezni fogja az angol nyelvtanulást, amelyben rengetek mese, videó, ének, mozgás, dráma, rajz és kézművesség és még sok más is helyet kap. Tanáraink célzott játékokon keresztül ismertetik meg gyermekét egy új nyelvvel, és tanítják meg annak alapjait.

Gyermeke tényleges fejlődést fog mutatni az angol nyelvtanulásban miközben önbizalma is nő, és végig jól érzi magát.

Tanáraink

A Learning Time with Timmy tanfolyam tanárai a kisgyermekkorra szakosodtak, akik:

  • rendelkeznek a kisgyermekek oktatásához szükséges megfelelő végzettséggel és képesítéssel,
  • legalább két év tanári tapasztalattal rendelkeznek,
  • elvégezték a Learning Time with Timmy tanárképző programját. 

Tanáraink a csoport valamennyi tagját személyesen megismerik, az órák menetét gyermeke igényeihez szabják, és segítenek abban, hogy gyermeke a saját ütemében fejlődjön.

A kisgyermekkori nevelésre specializálódott szakértőink továbbképzést és folyamatos szakmai fejlődést biztosítanak tanárainknak, így a kisgyermekeknek szóló angol nyelvi képzéseink a lehető legmagasabb színvonalat nyújtják.

LEGYEN RÉSZESE GYERMEKE TANULÁSÁNAK!

A szülőkre partnerként tekintünk. Tanáraink folyamatos visszajelzést adnak Önnek gyermeke fejlődéséről. Tanácsokkal látják el Önt arról, hogyan folytassa gyermekével az angol nyelvtanulást otthon is. Az Ön megfigyelései gyermeke új képességeinek otthoni használatáról számunkra felbecsülhetetlen érték!

Tanulás biztonságos környezetben

Megbízhat bennünk, gyermeke személyi fejlődése, biztonsága és jóléte az elsődleges számunkra mind a tanteremben mind az internetes felhasználás során.

Megnyugodhat, hiszen szabályzataink és eljárásaink az Egyesült Királyság gyermekvédelmi előírásaihoz maximálisan igazodnak, amelyek a világ legjobban kidolgozott ilyen szabályai.