What is Aptis
  • Az Aptis megbízható és pontos eredményt ad az alkalmazottak illetve az újonnan jelentkezők angol nyelvtudásáról. Ennek eredményeként segít jobb döntések meghozatalában új munkaerő toborzáskor illetve munkaerő fejlesztéskor. Ugyanakkor pontosabb képet nyújt a képzési igényekről is. 
  • Az Aptis rugalmas és könnyen elérhető, így gyorsan és költségkímélő módon tudja felmérni az emberek nyelvi tudását.
  • Azt is lehetővé teszi, hogy pontosan azt a nyelvi készséget tesztelje, ami az ön igényeinek a legmegfelelőbb, majd pedig erről gyors eredményt kapjon.

MIBŐL ÁLL A TESZT?

  • Az Aptis nyelvtant, szókincset és négy nyelvi készséget (írás, beszéd, illetve olvasás vagy hallás utáni szövegértést) mér. Minden vizsgázó kap egy nyelvtan és szókincs tesztet, majd a nyelvi készségek közül az(oka)t amelyiket Ön szükségesnek ítél.
  • A teszt általános kérdésekkel kezdődik, majd egyre nehezebb feladatok következnek. A vizsga által mért minden készséghez egy KER általános szintleírás társul (A1-C).

HOGYAN VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ APTIS TESZTET?

Választhatja az összes nyelvi készséget (írás, beszéd, illetve olvasás vagy hallás utáni szövegértés) vagy csak azokat, melyekre a vizsgázónak legnagyobb szüksége van a munkája során. 

Például, ha Ön humán-erőforrás menedzser és recepciós munkatársakat keres a cégéhez, elsősorban a jelentkezők írás és beszéd képességeire lesz kíváncsi. Viszont, ha például a tanárainak nyelvi készségét szeretné felmérni, akkor mind a négy részt érdemes választania: írás, beszéd, illetve olvasás vagy hallás utáni szövegértés.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra lenne szüksége az Aptis leghatékonyabb alkalmazásával kapcsolatban.

Akár új munkaerő toborzása, akár a meglévő munkaerő fejlesztése vagy képzése a cél, az igények felmérésére az Aptis az az előre mutató angol nyelvi tesz, amire Önnek szüksége van.

Aptis változatok

A cége igényeinek megfelelően testre szabható a teszt, így releváns, megbízható és pontos eredményeket kap.

Aptis Általános

Az Aptis Általános az alap teszt. Ezt lehet testreszabni a válalkozása vagy cége szükségletei szerint. Különböző iparágak közül választhat, mint például üzleti tevékenység, utazás, turizmus. Ráadásul a négy készség közül is kiválaszthatja, melyeket tartalmazza a teszt.

Aptis Tanároknak

 Az Aptis Tanároknak kifejezetten az oktatásban dolgozóknak lett kifejlesztve. Célja egy minőségibb oktatás megvalósítása.

Tudjon meg többet az Aptis Tanároknak tesztről.

Aptis Tizenéveseknek

Az Aptis Tizenéveseknek egy általános angol nyelvi teszt a 13-15 éves korosztály számára. A fiatalabb angol nyelvet tanulók igényeit tartja szem előtt.

Tudjon meg többet az Aptis Tizenéveseknek tesztről.

Külső linkek