Botis Seva, London-based choreographer and Artistic Director of the dance theatre company ‘Far From the Norm’

A Stronger Together ezen részében a művészeteket és a nemformális módszereket ötvözzük, hogy különböző hátterű fiatalokat vonjunk be a párbeszédbe.

Ősszel a The Dan Daw Show köré szervezünk programokat. Egy előadás a gondoskodásról, intimitásról, az emberi tűrőképességről, arról, hogyan engedjünk el bizonyos dolgokat annak érdekében, hogy visszataláljunk önmagunkhoz.

Tavasszal Botis Seva londoni kortárs táncos, a Far From The Norm társulat művészeti vezetője BLKDOG című produkciója köré szerveztünk kísérőprogramokat. A Far From the Norm angol társulat arra törekszik, hogy őszinte, releváns és társadalmilag érzékeny, a mai húszas-harmincas generáció problémáit tükröző előadásokat hozzon létre. Dekonstruálják az utcai tánc eszköztárát és megkérdőjelezik a hip-hopról alkotott elképzeléseinket. Munkájuk eredeti és szókimondó, kérdéseket tesz fel társadalmi politikai kérdésekről és a mai világról.

A Far From the Norm angol társulat arra törekszik, hogy őszinte, releváns és társadalmilag érzékeny, a mai húszas-harmincas generáció problémáit tükröző előadásokat hozzon létre. Dekonstruálják az utcai tánc eszköztárát és megkérdőjelezik a hip-hopról alkotott elképzeléseinket. Munkájuk eredeti és szókimondó, kérdéseket tesz fel társadalmi politikai kérdésekről és a mai világról.

A program a Trafó Kortárs Művészetek Házával együttműködésben valósul meg.