Rachel Chinouriri

A #SelectorRadio a brit zene és a legújabb tehetségek legjavát közvetíti több mint 30 országba a világ számos pontján. Hétről hétre zeneimádók közösségeit kapcsolja össze világszerte Spanyolországtól Kínáig.

A hetente jelentkező műsor Jamz Supernova vezetésével csak olyan zenekarokat, művészeket és műfajokat vonultat fel, akik újak és izgalmasak. Jazz, grime, indie vagy electronica - esetleg ezek keveréke - mind-mind szerepelnek a Selector kifejezetten eklektikus repertoárjában, amelyet a zenészekkel és lemezkiadókkal készült interjúk tarkítanak.

Az Egyesült Királyság új-generációs DJ-je, JAMZ SUPERNOVA pedig nem szűkölködik a szakma iránti szenvedélyben. Inspirációt olyanokból merít, mint Nina Las Vegas, Toddla T, Diplo, vagy Annie Mac, a pult mögött pedig az élőben játszó DJ a brit bass, funky, grime, hip-hop, Jersey Club és GlobalSounds műfajait keveri. A Selector nem vádolható részrehajlással a nagy nevek iránt, sem azzal, hogy a lemezkiadók vagy pluggerek befolyásolnák a műsorát. A rádió maga dönti el, kiket játszik és kiket hív meg a műsorába csupán azon az egyszerű alapon, hogy az Egyesült Királyság legfrissebb zenéit képviselje, és nem azon, hogy ki mennyire népszerű vagy felkapott.

Kövesse a Selectort interneten, vagy csatlakozzon a világ zenei témáit felölelő beszélgetéseinkhez a #selectorradio hashtagen keresztül. Kapcsoljon a csatornánkra, ahol nem csak az Egyesült Királyság legjobb előadóit hallgathatja, de a világ minden tájáról válogatott zenékkel szórakoztatjuk.

Hallgassa meg Jamz Supernova első műsorát a Selector Rádióban itt.

A Selectorról

Több, mint három milliós hallgatottságával a The Selector a brit zene kiválóságát és sokszínűségét tükrözi, megismertetve a nemzetközi közönséget az Egyesült Királyság hangjaival, tehetségeivel és zenei kultúrájával. 

A műsor célja, hogy tesztelje a közönsége benyomásait az Egyesült Királyságról és bemutassa az ott készülő kreatív és újító szemléletű zenei palettát. A műsor nem a már befutott, sokak által ismert nemzetközi brit művészek bemutatását célozza, hanem a feltörekvő, nagyközönség által kevésbé ismert tehetségek megismertetését.

A The Selector-ban bemutatott, azóta már szélesebb körben ismert előadók között van Tinie Tempah, Gruff Rhys, Foals, Fyfe Dangerfield, Ghostpoet, Sparrow & The Workshop, DELS és Jamie Woon.

Goldierocksról

Ő lehetne a legbefolyásosabb nő a popszakmában – Evening Standard

Goldierocks, azaz Sam Hall nemzetközi hírű DJ és rádiós műsorvezető, akinek rajongói között ott van Madonna, Giorgio Armani, Richard Branson és Jade Jagger is (mindannyiuknak adott már exkluzív fellépést). Heti nemzetközi rádiós műsora, a The Selector hatalmas, négy milliós hallgatottsággal rendelkezik és 37 országban sugározzák. A The Sunday Times szerint a műsor jelenleg a „legmenőbb brit zenei show a kínálatban”.

Sam 2011-ben többször is vezette a BBC Radio 1 Dev című műsorát és 2012-ben a Reebok Radio (Manchester Warehouse Project) műsorvezetője is volt. Szintén ő vezeti a mexikói Ibero FM, a kínai Loop FM és a varsói Roxy FM péntek éjszakai, The Selector After Dark speciális dance zenei műsorát.

A rádiós műsorvezetésen túl Sam aktív DJ: eclectic house, world beats, mash up electro és bass heavy remixeivel a közönség már öt kontinensen láthatta őt fellépni, köztük Magyarországon is a Nagy Britmánián 2007-ben.

Rendszeres fesztiválfellépő, többek között a Creamfields, Latitude, Leeds, Wakestock, Secret Garden Party és a Glastonbury érdemelnek említést. Játszik még kevésbé szokványos helyszíneken is, mint például kazahsztáni volt szovjet bunkerben, a Malawi tó partján, Shanghai raktáraiban, alpesi iglu diszkóban, de vállal fellépést kicsit luxusabb körülmények között is, például szuperjachtokon Monaco-ban vagy a Sydney öbölben. Londonban saját magáról elnevezett éjszakai klubja van, és volt már a BRIT awards díjátadó hivatalos vörös szőnyegről tudósító munkatársa is kétszer.

Büszke a 2012-es londoni Paralimpiai Játékok hivatalos nyitóünnepségén játszott 90 perces előadására, amelyet a C4 csatorna is közvetített. Karrierje egyik legfontosabb fellépésének tartja ezt a 80 ezres élő, és több milliós tévés közönség előtt adott koncertet.