Fejleszd angoltudásod szórakoztató és izgalmas tanulói alkalmazásainkkal.  Az egész családra tervezett játékaink, podcstjeink, videóink és kvízjátékaink segítséget nyújtanak a kurzuson kívüli angoltanuláshoz.

Gyerekeknek

LearnEnglish Kids: Playtime

Tanulj angolul mókán, animált dalokon és történetmesélő videókon keresztül. Biztonságos, reklámmentes játékaink és egyéb szolgáltatásaink segítik gyermekének fejlődni az angol alábbi kulcsfontosságú területein:  olvasás, hallgatás, beszéd és nyelvtan.

iOS  | Android 

Felnőttek

Hallgatás

LearnEnglish Podcasts

Hallgasd meg podcastünket az életről az Egyesült Királyságban, és fejleszd hallgatási és szókicsbeli tudásodat. Minden epizód hangiratokkal és összefoglaló feladatokkal jön.

iOS  | Android 

LearnEnglish GREAT Videos

Gyakorold hallgatási készségeidet GREAT videóinkat tartalmazó alkalmazásunkkal. Nézz 24 magas minőségű rövid videót az Egyesült Királyságról, és kultúrájáról. 

iOS  | Android 

Tanulási eszközök:

LearnEnglish Grammar

Tökéletesítsd angol nyelvtanod könnyen használható applikációnk segítségével, melyben számos különböző témáról tanulhatsz. Különböző szintű csomagjaink elérhetőek kezdő szinttől haladóig.

iOS  | Android 

LearnEnglish Sounds Right

Tanuld meg az angol hangokat gyorsan és könnyen applikációnkkal, vagy használd kiindukópontként, amikor tudni szeretnéd, hogyan kell kiejteni egy szót, amit látsz a szótárban.

iOS  | Android 

IELTS Prep App - TakeIELTS.org

Az IELTS felkészítő alkalmazásunk azonnali, határtalan hozzáférést biztosít minden megfelelő eszközökhöz amire szükséged lesz ahhoz, hogy felkészülj az IELTS Academic vagy General Training vizsgára.

iOS  | Android 

Játékok

Johnny Grammar's Word Challenge

Versenyezz az idővel, és válaszolj meg annyi nyelvtan, szókincs és betűzés kérdést, amennyit csak tudsz 60 másodperc alatt.

iOS  | Android