International experiences YL, image

Angol nyelv gyakorlása más országokból származó tanulókkal

A Primary Plus és Secondary Plus tanfolyamok több mint 40 országból 30 ezer angolul tanuló fiatalt hoznak össze biztonságos, támogató tanulási környezetben. Ez úgy történik, hogy a különböző országok óráit online felületen kapcsoljuk össze, ahol a tanulók kommunikálni tudnak társaikkal az egész világon.

Ezen az egyedi élményen keresztül a British Council lehetőséget teremt az Ön gyermekének is, hogy társalgási képességét kipróbálja a gyakorlatban. A szakképzett nyelvtanárok által vezetett órákon a tanulók más hasonló korú és hasonló nyelvi szinten álló fiatalokkal beszélgethetnek, ami tovább motiválja őket az angoltanulásban.

A kulturális tájékozottság növelése tanulás közben

Az ebben részt vevő fiatalok tanulás közben tovább növelhetik magabiztosságukat, kommunikációs készségeiket és alaposabb kulturális ismeretekre tehetnek szert. 

Megtapasztalhatják, hogy az angol révén a világ más tájain élő emberekkel teremthetnek kapcsolatot. Lelkesítheti őket, hogy valós nemzetközi ismeretségeket szereznek és olyan készségeket sajátítanak el, amelyek a nagyvilágban, a nagybetűs életben is hasznukra válhatnak.

A szakképzett tanár által vezetett, egyedülálló tanulási élmény ezeket ígéri:

  • gyermeke még magabiztosabban szólal meg angolul;
  • az életszerű helyzetekből valódi motivációt meríthet az angoltanuláshoz;
  • a programban részt vevő tanulóknak izgalmas élményben lehet részük.