Online learning hub YL, image

Mi minden található az online felületen?

  • olyan eszközök, amelyekkel a tanulók gyakorolhatják az angolt, és angolul alkothatnak;
  • olyan tevékenységek, amelyek révén a gyermekek megszilárdíthatják az órán tanultakat;
  • óra előtt vagy után végezhető feladatok a Secondary Plus csoportoknak, illetve a 3–6. szintű Primary Plus csoportoknak;
  • interaktív játékok és tevékenységek az 1–2. szintű Primary Plus csoportoknak a legkisebbek érdeklődésének felcsigázására;
  • haladásfigyelő, amelynek segítségével a tanulók láthatják, hogyan fejlődik az angoltudásuk.

Nézze meg ezeket a videókat a tanulási platformról

Ismerkedés a tanulási platformmal: Kezdje az alapműveletekkel, például hogyan kell bejelentkezni, felhasználónevet létrehozni, majd keresse meg a tanulást segítő anyagokat és használja ki a portál nyújtotta lehetőségeket.

Tanulási platform a Primary Plus 1–2. szintű tanulóinak: Íme egy áttekintés azokról a tanulási tevékenységekről, amelyeket gyermeke felfedezhet, valamint arról, hogyan segíthet neki abban, hogy saját haladását nyomon kövesse.

Tanulási platform a Primary Plus 3–6. szintű tanulóinak: Navigáljon végig a 3–6. szintű tanulóknak szóló anyagokon és nézze meg, hogyan követheti a haladásukat.

Tanulási platform a Secondary Plus tanulóknak: Megtekintheti, hogyan működik a platform és miként fejleszti a Secondary Plus tanulók nyelvtanulási készségeit.

Mindegyik tanulási felületen megtalálhatók ezek a hatékony eszközök:

  • eredeti tartalmak az egyes Primary Plus magazinjainkból,
  • haladásfigyelő a tanulóknak és szüleiknek;
  • konzultációs oldal, ahol a szülő láthatja, hogyan szerepelt gyermeke az órán és milyen házi feladatot kapott. Konzultációs eszközünk egy biztonságos felületet biztosít, ahol a gyermek felteheti a feladataival kapcsolatos kérdéseit. (Személyes jellegű kérdésekkel kérjük, forduljon e-mailben a tanárhoz.)

Miként segít gyermekének a tanulási platform?

Primary Plus 1–2 Primary Plus 3–6
Öt rovat interaktív gyakorlójátékokkal, dalokkal, videókkal Minden magazin öt-hat rovatból áll, ahol a nyelvtant, a szókincset, az olvasást, az írást és a hallás utáni értést lehet gyakorolni. Ha gyermeke ezekkel az eszközökkel is gyakorolja a szóbeli kommunikációt, nyelvi készségei még gyorsabban fognak fejlődni.
Számos szórakoztató oldal a nyelvi értés fejlesztéséhez. Minden rovat tartalmaz egy feladatot vagy projektet. Némelyiket a munkafüzetben kell elvégezni, majd az órán bemutatni a tanárnak, más esetekben online kell beküldeni az elkészített anyagot a tanárnak értékelésre.

Miként segít tizenéves gyermekének a tanulási platform?

Secondary Plus és Upper Secondary Plus
Minden magazin öt rovatból áll, ahol a nyelvtant, a szókincset, az olvasást, az írást és a hallás utáni értést lehet gyakorolni. A beszédet az órákon gyakorolják.
Minden rovat tartalmaz egy feladatot vagy projektet. Némelyiket a munkafüzetben kell elvégezni, majd az órán bemutatni a tanárnak, más esetekben online kell beküldeni az elkészített anyagot a tanárnak értékelésre.

Bejelentkezés a tanulási platformra

Műszaki követelmények

  • A tanulási platformot asztali számítógépen, laptopon vagy táblagépen a legpraktikusabb használni.
  • Jó internet- vagy wifikapcsolatra van szükség.