Kanadában több mint 300 intézmény, köztük a bevándorlási hivatal és oktatási intézmények fogadják el az IELTS nyelvvizsga bizonyítványt az angol nyelvtudás igazolásaként.

Tanulj Kanadában

Tegyél IELTS angol nyelvvizsgát, hogy bebizonyítsd, nyelvtudás szempontjából készen állsz Kanadában tanulni. Az összes nyelvvizsga közül az IELTS-et részesítik előnyben Kanadában, és több mint 300 kanadai oktatási intézmény fogadja el.

Tanulj vagy dolgozz Kanadában

A kanadai végzettség, diploma vagy bizonyítvány nagy tekintélynek örvend üzleti, közigazgatási és tudományos körökben világszerte. Az IELTS segíthet bekerülni álmaid egyetemére vagy előrébb viheti karrieredet.

Nézd meg online adatbázisunkban, kik fogadják el az IELTS angol nyelvvizsgát.

Telepedj le Kanadában

Kanada az egyike az első 10 helynek, ahol érdemes élni, az ENSZ felmérése szerint. Kanada nagyvárosai a magas életszínvonalról, biztonságról és kulturális életről híresek, mely tulajdonságok miatt vonzó lehet itt élni és dolgozni.

Az IELTS volt az első nyelvvizsga, amelyet a kanadai bevándorlási hivatal elfogadott, ezért ha Kanadában szeretnél letelepedni, IELTS a megfelelő vizsga céljai eléréséhez. Tudj meg többet a bevándorlás ügymenetéről a Kanadai Kormány bevándorlási és állampolgársági weboldalán.

Külső linkek